Bladen på Thuja Emerald är en stark, grön färg och är en ljus, glänsande grön. Nålarna på detta träd är vassa och taggiga. Oljan från bladen av tujone är en stark doft. Bladverket är mycket tätt och därför idealiskt för plantering i en häck eller växtexemplar.

Tujor är ett kompakt och robust träd som växer i trädgårdar både stora och små. Denna tujaväxt är mycket lättskött, torktålig och sjukdomsfri, så perfekt för en stads- eller förortsträdgård. Det är också en lättskött perenn som trivs i en mängd olika jordtyper. Att trimma Tujor är enkelt.

Plantera livets träd

Livets smaragdträd är, liksom de andra typerna av livets träd, lätt att plantera. Anläggningen kräver också lite underhåll efter plantering. Emerald Tree of Life är dock ingen snabbväxande.

Växten växer ganska långsamt jämfört med andra typer av barrträd, bara cirka åtta tum per år. Men detta har också en fördel: det sparar på att beskära livets träd. Andra sorter kräver redan minst en till två beskärningar per år. Något som inte är fallet med Livets träd Emerald. Hösten är en bra tid på året för detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.