Utforska vårt välsorterade utbud av soffor, bäddsoffor samt sängar. Med den höga kvaliteten kan ni möblera ert hem med omtanke. Få en gemytlig plats att umgås, sova och njuta. Vi erbjuder den höga standarden ni förtjänar och behöver. Både komfort och funktionalitet är självklara aspekter i hela sortimentet.

Sängar

Den säng ni köper behöver vara i er smak inom alla aspekter. Både utförande och utseende är av stor vikt då ni ska äga den i många år. Vi erbjuder endast de bästa modeller med kropp och intryck i åtanke. Vi hjälper er gärna vid rådgivning då det är viktigt att välja rätt säng för er. Ni behöver välja mellan hård alternativt mjuk madrass. Även bredd samt övriga önskemål behöver tas i beaktning.

Läs mer

Bäddsoffor

Att investera i en bäddsoffa har klara fördelar. För några årtionden sedan var bäddsoffor ofta hårdare än vanliga. Numera har bäddsoffor otrolig komfort, både för att sitta och ligga. Välj den storlek och material ni önskar.

Läs mer

Soffor

Oavsett vilken typ av soffa ni önskar samt har behov av kan skilja mycket. Av den anledningen har vi diverse varianter till ert förfogande. Välj bland olika former, antal sittplatser, material och färg. Möt era behov men även önskningar.

Läs mer