Olika antal sittplatser

Bäddsoffor finns i flertalet varianter. Beroende på vad era behov finns det allt från tvåsitsiga soffor till stora hörnsoffor. De större hörnsofforna med extrabädd har god plats för att sova. De har även plats för att förvara alla sängkläder eller liknande. Med den flexibiliteten kan ni enkelt bädda fram vid behov.

De mindre sofforna har mindre sittplatser men för att sova har ni lika stor bädd. Dessa soffor ger er möjlighet att möblera även de mindre rummen. Komforten påverkas inte av soffans storlek tack vare den höga standarden.

Bra vid alla tillfällen

Ni behöver inte ha sovande gäster regelbundet för att införskaffa en bäddsoffa. Då komforten är relativt lik vanliga soffor kan ni med enkelhet använda soffan dagligen. De behöver inte enbart vara en extra soffa.

Bädden är också ett trevligt alternativ för filmkvällar eller liknande. Med en bädd får ni stor plats att sträcka ut er på. Man kan också sitta fler då bädden är utfälld.

Välj material och färg efter er smak

De stora sortiment vi erbjuder ger er stor valfrihet vid val av färg och material. Tyg och läder har båda goda egenskaper. De kan motstå slitage och nedsmutsning på ett bra sätt. Då ni har valt material får ni ett antal färger att välja bland.

Mörkare toner passar extra bra till barn- och djurfamiljer då de inte visar hår och smuts likt ljusa toner. Oavsett färgval får ni en god kvalitet där ni enkelt kan rengöra bäddsoffan vid behov.

Besök våra butiker och provsitt högkvalitativa bäddsoffor. Vår butik i Västerås håller öppet året om. Dessutom har vi öppet intill Uppsala mellan april – september.