Köp av säng är en investering

Att köpa en välgjord säng är en god investering för kropp och plånbok. Ni kan vakna helt utvilade vid köp av rätt säng för just er. Alla människor är unika, även när det gäller val av madrass. Välja rätt madrass ger er mer vila och inger därmed mer energi.

Våra leverantörer har lång och gedigen kunskap av sängar. De tillverkar sängar med både hårdare och mjukare madrasser. Dock är varje säng tillverkad med flera lager för att ge er en ultimat vila.

Det kan vara mer än en säng

Det finns praktiska och smarta lösningar även bland sängar. De är speciellt bra för mindre hem men för de med minimalistisk inredning. Köp en säng med förvaring undertill. Vänd obehindrat madrassen för att komma till det stora förvaringsutrymmet under sängen. Spar på garderober och lådor genom att använda sängen för smart förvaring.

säng-continental
Spacious room with windows
Spacious dark walled room with pastel pink bed and windows

Flexibla sängar med justerbara madrasser

Då ni önskar läsa en bok eller kanske jobba lite med er laptop innan läggdags. Kanske har ni ömma fötter och behöver få upp dem högre. Då finns det en utmärkt lösning för att göra detta på ett ergonomiskt vis. Genom att investera i en justerbar madrass får ni möjlighet att ge kroppen stöd vilket bidrar till bättre rekreation.

Ni kan justera var sida för sig. Något ni får stor nytta av vid många tillfällen. Exempelvis finns dagar då en behöver sova medan den andra ser på tv. Detta kan ni göra tillsammans istället för var för sig.

För att bilda en klar uppfattning kan ni besöka oss och se sängarna i verkligheten. Besök oss året om i Västerås alternativt mellan april – september intill Uppsala.