Era behov avgör formen

Då utbudet av soffor är stort kan ni välja den typ av soffa ni har behov av. De mindre sofforna ger bra sittplatser. Önskar ni även en plats för att lägga upp benen är både divan samt utdragbara benstöd ett bra val.

Soffor med viloplats

Att njuta av en bok eller att lägga upp benen för total avkoppling. Maximera den stund ni kan koppla av genom möjligheten att lägga upp benen på ett ergonomiskt vis. Välj allt från tvåsitsiga till hörnsoffor. Välj även bland olika material och färg.

Tvåsitsiga soffor med utfällbara stöd för benen passar väl till exempelvis mindre rum där ni inte får plats med större soffa. Då ni kan välja att enbart fälla ut stöd för den ena får ni stor valfrihet.

Utan divan och benstöd

För vardagsrum där ni sitter kortare stunder passar det med soffa utan divan. Har ni inte behov eller önskan att lägga upp benen behövs inte en soffa med de egenskaperna. Ni får trots det en plats gjord för att sitta mjukt och bekvämt.

De olika materialen

Våra soffor är tillverkade med olika material för att passa alla typer av vardagsrum. Varje material har sina unika för- och nackdelar. Beroende på de behov och önskningar ni har finns där flera att välja bland.

Barn och djur är fantastiska. De kan också omedvetet smutsa ned eller riva på soffan. Material passande för barn- och djurfamiljer är grövre tyger i mörkare toner. Ni får ett material med stark förmåga att motstå slitage. De visar inte smuts likt ljusa material.