Högsta Möbler är specialiserat på sommarmöbler och har därför ett betydligt större utbud än de stora möbelkedjorna. Under våra många år i branschen har vi alltid satsat på kvalitetsmöbler i bra material till bra pris. Möbler som är både är vackra att se på, bekväma att sitta i och hållbara i alla väder. Vi har idag butiker på två orter i Mälardalen som du kan besöka. Välkommen in!

Sommarmöbler året runt

Vem har sagt att sommarmöbler måste tas ut på våren och ställas i källaren över vintern? Riktigt bra sommarmöbler är så snygga att de lika gärna kan användas inomhus i vardagsrummet, på din inglasade balkong eller terrass. Glöm stolar och bord i bländande vit plast, här talar vi teak, konstrotting, akacia, furu och andra vackra material. Det är möbler som tål inte bara sommarens soliga dagar utan även regn. Läs gärna mer om våra material på sidan om skötselråd för utemöbler.

Vi sätter ihop dina möbler

För det mesta är våra möbler redan monterade och klara när du köper dem. En del kommer så klart i platta paket men om du vill skruvar vi gärna ihop dem åt dig mot en mindre avgift. Läs mer om vad vi kan göra för dig på sidan om Service & leverans.

Sommarmöbler från de bästa leverantörerna

Högsta Möbler säljer och marknadsför bara möbler från bra varumärken. De flesta möblerna idag kommer ifrån BrafabVenture DesignHillerstorpBellus och Fritab. Bläddra gärna i våra kataloger nedan.

Kataloger över sommarmöbler