Högsta Möbler har ett välsorterat utbud av utemöbler för alla tillfällen. Med era önskemål och vårt breda utbud kan vi leda er rätt. Få en helhet där kvalitet, funktionalitet och stil är en självklarhet. Ni kan se hela utbudet här samt i våra butiker. Vi finns året om i Västerås och dessutom intill Uppsala mellan april – september.

Trädgårdsmöbler

Våra trädgårdsmöbler passar in på alla sorters uteplatser. Speciellt stort utbud av sommarmöbler finns i vårt utställningstält intill Uppsala. Alternativt besök oss året om i Västerås.

Läs mer

Loungeset

Våra praktfulla loungeset ger er den ultimata avkopplingen. När ni söker något bekvämare än en matgrupp och mer rigoröst än en soffa. Till skillnad från cafeset erbjuder loungeset en uteplats där timmar av lugn kan avnjutas.

Läs mer

Matgrupper

Samla familj och vänner eller koppla av för er själva kring en av våra högkvalitativa matgrupper. Bland utemöbler utgör matgrupper en perfekt samlingsplats. Med stol- och bordshöjd anpassande för mer aktiva umgängen. Välj bland olika format och materiel.

Läs mer

Hammockar

Våra hammockar är perfekta när du känner för att ta en vilopaus och bara gunga lite stillsamt i solskenet, eller i skuggan. Njut av den friska luften och blicka ut över sommarens grönskande marker.

Läs mer

Soffgrupper

En utemöbel gjord för avkoppling. Ni får en komfortabel plats för att sitta men även möjlighet för lättare måltider. Denna utemöbeln kräver ofta mer plats än exempelvis Loungegrupper. Välj bland större urval färger och material.

Läs mer

Dynor

Inga utemöbler är kompletta utan passande dynor. Välj bland flertalet färger, material och tjocklekar.

Läs mer

Balkongmöbler

Här finns olika typer av utemöbler som är speciellt anpassade för balkonger och andra svårmöblerade ytor. Att ha en liten uteplats behöver inte vara ett hinder.

Läs mer

Paviljonger

Paviljonger ger många valmöjligheter. Avskärma en plats, skapa en oas, få vind- eller insynsskydd. Hitta er personliga favorit bland flera alternativ.

Läs mer

Parasoll

Olika utemöbler eller platser kräver olika typer av parasoll. Täck hela eller delar av möblemanget. Ni kan även använda det som insyn-, vind- och solskydd. Vi erbjuder olika storlekar och utföranden.

Läs mer

Möbelskydd och överdrag

Förläng livet och färgen på era utemöbler. Med möbelskydd behöver ni inte flytta på era möbler.

Läs mer

Cafeset

För mindre ytor, kortare sittningar och mer flexibilitet. Caféset erbjuder en mer intim plats att sitta, äta eller umgås på. De är mer portabla än övriga utemöbler. Vi har ett varierat sortiment med hög kvalitet.

Läs mer