Små ytor kräver smarta möbler

Vi erbjuder kompletta möbleringar med balkongmöbler. Inte bara balkonger har behov av mindre möbler. Även altaner och andra platser i trädgårdar har behov av mindre möblemang. Njut och ta tillvara på alla ytor med högklassiga balkongmöbler. 

Stolar för balkonger

De konstruktioner mest anpassade för balkonger och andra små ytor är ofta stapel-, alternativt klaffstolar. Med dessa typer av stolar får ni möjlighet att nyttja all yta då ni har behov. Trots mindre stolar inte har den komfort större möbler har kan de vara bekväma. Komplettera med sköna dynor för bästa komfort. 

Bord för balkonger

De bord man oftast använder på balkonger är de bord man hänger. Då maximeras ytan tack vare upphängning istället för bordsben. Denna konstruktion har lägre belastningsgräns än vanliga bord. Vid köp av balkongbord behöver man tänka på det behov man har för att bordet ska klara vikten.

Vanliga bord med ben tar något större plats men ger mycket högre belastningsgräns. För sällskap större än två personer har större användning för ett vanligt bord. 

Önskar ni ett mellanting finns även klaffbord med utdragbara stödben. Ni får då en högre belastningsgräns, tillsammans med en hög flexibilitet där ni kan fälla ned bordet vid behov. 

Parasoll och övriga accessoarer

Skapa den ultimata platsen för njutning med solskydd anpassad för balkonger. Fäst det enkelt med fäste i balkongräcke alternativt bordskanten. Dessutom finns det flexibel förvaring och andra bra accessoarer för att skapa en underskön balkong.

Handla balkongmöbler i Västerås samt intill Uppsala

På dessa platser finns vi tillgängliga för rådgivning och visning av våra stora utställningar. Västeråsbutiken är öppet året om medan butiken intill Uppsala har öppet mellan april – september.