För ett komplett möblemang

Att skapa ett fullständigt och hemtrevligt intryck är väsentligt för alla på sina egna vis. Men en sak är säkert, dynor är av vikt på de allra flesta uteplatser. Numera finns det otroligt tåliga och hållbara material. Ni kan även lämna dem utomhus utan att förstöras.

 

Dynor för alla typer av stolar och soffor

Då alla utemöbler har unik konstruktion och passform behövs en dyna anpassad för just er möbel. Tack vare våra stora lokaler kan vi gå de flesta behov tillmötes. Och tack vare våra återförsäljare kan vi erbjuda högklassiga dynor.

 

Dekorationskudde, för- och nackdelar

Det finns dekorationskuddar anpassade för exempelvis större stolar med hög rygg. Istället för en hel dyna kan ni placera kudden där den behövs. Även soffor och solstolar har nytta av dekorationskuddar. Denna flexibilitet passar ypperligt på alla slags utemöbler.

De tillfällen en dekorationskudde inte passar kan vara flera. Exempelvis på stolar där ni önskar att luta er helt tillbaka. Även om ni önskar dynor med bättre passform, då kan kuddar ej mätas med dynor.

 

När dynor prefereras

Likt ovannämnda mening. Med önskan om en exemplariskt god passform där dynan följer stolen. Kanske även är fäst vid stol för den ultimata komforten. Dynor medför då klara fördelar.

Stort sortiment av dynor. Oavsett om ni införskaffar dynor till matstolar eller vilstolar har vi ett så pass stort utbud att ni kan hitta flertalet alternativ för varje möbel. Till skillnad från kuddar har dynor olika tjocklekar. 50 samt 60 cm är två av de vanligaste storlekarna.

 

Besök oss för köp av dynor

Våra butiker återfinns i Västerås året om. Dessutom hittar ni oss intill Uppsala mellan april – september.