Skapa en extravagant plats

Soffgrupper har avkoppling som högsta prioritet medan en matgrupp ger er möjlighet att äta utomhus. Vid köp av en loungegrupp får ni båda delarna. Vidare har dessa grupper en ovanligt stilren exteriör. Loungeset är en utemöbel utöver det vanliga i de flesta avseenden.

Likt ett extra rum utomhus

Tack vare dess design får ni en uteplats likvärdig ert vardagsrum. Ni behöver inte flytta möblemanget då materialet är väderbeständigt. Den absolut högsta kvaliteten ger er högkvalitativa utemöbler med minimal underhållning.

Rooftop_hilmond_Belfort_easysun_dining
Battleford_lounge_Taverny_Salema

Välj en stor soffa eller kanske två mindre. Med två mindre soffor erbjuds en social sittning medan större soffor erbjuder närhet och fler sittplatser. Loungegrupper har flera utföranden för att möta många olika behov. Denna utemöbel är bäst lämpad på hårt underlag där ni önskar ett enastående utemöblemang.

Populariteten ökar stadigt

Den otroliga finishen matchar de flesta smaker. Funktionaliteten är utöver det vanliga. Därav ökar loungegruppernas popularitet med jämna steg. Något de har gjort sedan de först kom till den svenska marknaden.

Att se er utemöbel innan köp

Nog är det enkelt att beställa utemöbler på internet men dessvärre kan bilder vara missvisande. Tyvärr kan kvaliteten bli något av en chansning. När den anländer är det troligt att möbeln inte lever upp till era förväntningar. Besök en butik för att eliminera sådana risker. Ni får då uppfattning angående både kvalitet och komfort.

Välkommen till våra butiker

Loungegrupp likväl andra utemöbler är en stor affär. Därför finns vi i både Västerås och intill Uppsala mellan april – september. Genom att besöka oss kan ni se och känna hur de olika möblerna är i verkligheten.