Brett sortiment av material och utförande

Vi har runda, kvadratiska och rektangulära bord. Olika former passar olika önskemål och förutsättningar.

Runda bord passar utmärkt till mindre ytor men har begränsad bordsyta. Det finns även större varianter med fler platser, perfekt för större sällskap. Runda bord har en social utformning men är något begränsade.

Det kvadratiska bordet fungerar väl oavsett yta. Skillnaden på de olika formerna är att det tidigare kan ta mindre plats. Här får ni mer bordsyta med möjlighet för extra mat- eller sittplatser. Både ytan och era behov har stora delar i ert val av matgrupp.

De rektangulära borden med fler platser är tillverkade för att hushålla stora sällskap. Det krävs en större yta men samtidigt kan alla sitta tillsammans vid samma bord.

Ninja_Svart
Turin_matgrupp1

Inte bara form räknas

Vi har även diverse färgval och material. Välj ett beständigt och vädertåligt material likt teak eller rotting. Dessa materiel kan stå utomhus året om med enklare underhåll. Dessa utemöbler är ofta tyngre än plast och aluminium.

Med lättare material kan ni stapla eller ställa undan utemöblerna vid behov. Exempel på sådana material är plast och aluminium. De båda materialen har en lägre vikt vilket gör dem mer flexibla. Utöver detta är de underhållsfria med snygg finish.

Vi hjälper er gärna

Ett råd är att testa utemöblerna innan ni bestämmer er. Hos oss är ni välkomna att se och känna på hela sortimentet. Vi kan även ge er goda råd och tips. Kom till butiken i Västerås eller till vår utställning intill Uppsala mellan april – september.

Vi finns här för er vid frågor, kontakta oss via telefon eller besök våra butiker.