Vi har skydd för alla utemöbler

Det är en god investering att skydda era utemöbler. Våra skydd har god kvalitet för att hålla tätt men även för att skydda möbler och dynor från mögel. Vi erbjuder er soff- och parasollskydd samt dynboxar.

Vattentätt och fuktfritt

Ni kan föra över möbelskyddet på utemöbeln och fästa för bästa bevaring. Därefter behöver ni inte oroa er för varken nederbörd eller fukt på möblerna. Trots strängt väder ger de högkvalitativa skydden er fullständigt skydd.

Besök oss gärna för köp men även rådgivning. Butikerna finns året om i Västerås samt mellan april – september intill Uppsala. Välkomna!

Med utemöbler likt soffor har ni en stor möbel där svårigheten för flyttningar uppstår. Sedan kan det vara skönt att inte behöva flytta soffan. Framför allt för de soliga dagar som hösten kan bjuda på. Med ett soffskydd får ni enkel tillgång till er soffa när ni än önskar.

Läs mer

För att inte få ert parasoll solblekt behövs ett skydd. Ni kan med enkelhet föra över skyddet då ni inte använder solskydd. Vid behov kan ni ta av det och behöver därför inte flytta parasollet. Spara den dyrbara tiden, er energi och ert parasoll.

Läs mer

Dessutom är dagens dynboxar tillverkade med vacker design för att passa in på uteplatsen. Dynboxen hjälper er att förvara flertalet dynor. Genom att lägga dynorna i en box gjord för detta ändamål ger det er en stilren inredningsdetalj istället för en hög med dynor. Dynorna är skyddade och kan enkelt tas fram vid behov. Finns olika storlekar för att passa de dynor ni äger.

Läs mer