Behåller form och färg

Trots att de läggs ner i en dynbox behöver ni inte oroa er för missformade dynor. De behåller formen då de läggs på varandra. Istället för att ställas på kant. Dynlådor avkastar allt solljus från dynorna vilket hjälper dem att behålla klara och fräscha färger.

 

Välj bland flertalet material

Då alla uteplatser är olika behöver vi erbjuda olika typer av dynboxar. Tack vare våra högklassiga återförsäljare hittar ni ett stort urval av de vanligaste materialen hos oss. Med en matchande dynbox får ni ett enhetligt intryck av er uteplats. Varje dynlåda har unika egenskaper men en hög standard är genomgående i vårt sortiment.

Aluminium

En box med låg vikt. De har även en stilren design passande diverse uteplatser. Materialet är en av de mest hållbara. Trots nederbörd i månader håller både box och dynor i år framöver.

Furu

En dynlåda i furu är enastående vackert. Oavsett material på övriga utemöbler får ni en passande inredningsdetalj av hög standard. Exteriör i vattenavvisande material får ni en hållbar förvaring för era dynor.

Rotting

Det moderna materialet med attraktivt yttre och välfungerande inre. Varken vatten eller sol kan tränga in i boxen. Era dynor kan tas upp eller ned vid behov på ett okomplicerat vis.

Plast

Det prisvärda och neutrala materialet. Passar väl in på de allra flesta uteplatser. Detta är en välfungerande dynlåda med god förmåga att motstå slitage.

Välkommen till våra butiker

Se vad vi erbjuder via vår hemsida. Ni kan även besöka oss för rådgivning och köp. Vi hjälper er gärna med köpet av den rätta dynboxen för er.