Klara fördelar med parasollskydd

Vi vill nämna några av de fördelar kopplade till skydd av ert parasoll. Då er uteplats är en viktig del av ert hem behövs skydd för bevaring och intryckets skull. Skulle ni redan äga ett parasoll utan solskydd är det inga problem. Bara rådgör med oss, vi hjälper er att hitta ett passande skydd.

  • Parasollet kan vara placerat på en och samma plats utomhus oavsett väder
  • Ni tjänar på att inte behöva ersätta ert parasoll lika ofta
  • Slipp de solblekta tygerna parasoll annars får
  • Fukt samt mögel avvisas från parasollet

 

Behöver inte ta undan parasollet under vinterhalvåret

Ni kan med fördel låta parasollet stå kvar på sin plats under alla årstider. Parasollskyddet bevarar det. Genom att låta det stå på sin plats kan ni enkelt använda det när ni än önskar. Bara vädret tillåter.

Behåll ert parasoll under en längre tid

Trots att ni har parasollet utomhus kan ni äga ett och samma solskydd under fler år. Då parasollskyddet avvisar fukt och mögel samt skyddar från solljuset har ni ett fräscht parasoll längre. Det solblekta tyget återfinns på alla parasoll utan skydd då solens strålar är starka. Den tid ni inte använder det kan ni därför föra över skyddet för bästa hållbarhet.

Kom gärna in för att se vårt utbud samt för rådgivning

I Västerås har vi en butik öppen året runt. Sedan har vi dessutom ett stort utställningstält intill Uppsala under sommarhalvåret. Här finner ni personal med både kunskap och erfarenhet. Rådfråga oss gärna vid köp av parasollskydd. Trots att ni kanske redan äger ett parasoll kan ni hitta något passande skydd för det hos oss.