Slipp fukt och mögel

Den främsta anledningen för att investera i ett soffskydd är dess förmåga att avvisa fukt. Våra skydd låter er utesoffa andas. Det hjälper mycket för att inte få mögel eller fuktskador. Om ni så använder soffskydd under hela vintersäsongen kan ni trots det ta bort skyddet på våren och få njuta av en fräsch och fin soffa.

 

Klara fördelar med möbelskydd och överdrag

Den enda existerande nackdelen med skydd är att inköpet kostar. Med det sagt finns det enbart fördelar med skydd för alla utemöbler.

Första fördelen är den fukt era möbler inte utsätts för. Fukt är en äkta fiende vilken man behöver skydda sig från.

Andra fördelen är att det starka solljuset bleker utemöbler utan skydd. Att ha soffskydd ger er soffa längre tid med klara och fräscha färger. Något både ni och er soffa mår bra av.

Tredje fördelen är att ni spar tid och energi. Genom att skydda er soffa behöver ni inte föra den till vinterförvaring. Om ni alltid har skydd över soffan när ni inte använder den, då kan ni exempelvis sitta i soffan omgående då regnet slutat. Ha soffan på er favoritplats och ha soffan fräsch.

 

Formsytt eller universal

Soffan ni ska skydda behöver inte ha en egentillverkat skydd. Det finns även universalskydd där skyddet är tillverkat för att passa flertalet utesoffor. Välj det ni har behov av. Är ni osäkra får ni gärna höra av er eller besöka oss för rådgivning.

Ni är välkomna till våra butiker i både Västerås, öppet året runt.  Samt intill Uppsala där vi håller öppet mellan april – september.