Många valmöjligheter

Beroende på era önskningar men även det underlag ni har passar olika typer av soffgrupper.

Välj en soffgrupp med högre ben för enkel rengöring undertill. En annan fördel är att höga ben är lättare att stabilisera på exempelvis ojämna plattor.

Om ni väljer en grupp där soffsidan ända ner till underlaget är det svårare att rengöra under soffan. Denna typen av utemöbeln gör sig bäst på fast underlag. Fördelen är att denna typen ger ett minimalistiskt utseende på ett enastående vis.

Eddo_2
Lincoln_11

Soffgrupp framför loungegrupp

Om man jämför soffgrupp med loungegrupp genererar den förstnämnda fler sittplatser. Därmed kräver soffgrupper en större yta än loungegrupper. Soffgrupper är främst till lugna tillfällen där många kan samlas. Loungegrupp är ett bra val då ni önskar något av en blandning mellan soff- och matgrupp.

Med eller utan fåtöljer

Om ni önskar mer plats för varje person är fåtöljer att föredra. Dock innebär det att ni har ett begränsat antal platser. Jämfört med en soffa där det finns rum för extra.

Väderbeständiga material

Oavsett vilket material ni föredrar kan ni förvara dem utomhus året om. Med endast avtorkning har ni ert utemöblemang i många år framöver. Våra högkvalitativa utemöbler är äkta hantverk där funktion och finish återfinns i varje möbel.

Besök oss i Västerås och Uppsala

Här kan ni se vårt utbud på plats samt provsitta och känna på de olika materialen. Butiken i Uppsala har öppet mellan april – september.