Hänggunga med ställning – ett flexibelt alternativ

Ni behöver varken tak eller stora träd för att äga en hänggunga. Med en ställning till hänggungan kan fler äga en. Ställ den vart ni än önskar utan krav på upphängningsplats. Ni får en större valfrihet vid placering om ni köper en hänggunga med ställning.

Underlag av alla slag

Ni kan ställa er hänggunga på grus och gräs om ni önskar. Stabiliteten är väldigt god tack vare dess konstruktion. Aluminiumramen ger gungan både stabilitet och flexibilitet.

Hur mycket yta kräver en hänggunga?

En hänggunga kan placeras på alla ytor där solstolar eller liknande möbler får plats. Det man behöver ha i åtanke är att ytterligare yta krävs för att gunga obehindrat. Det kan gälla några decimeter. Hänggungors användningsområde är främst avslappnade och lugna rörelser.

Med ett stativ har du automatiskt den yta ni behöver. Ställningen har en bred utformning. Därmed behövs något mer yta än gungor utan ställning. Säkerheten är hög med ställningar då den är gjord för det användningsområdet. Trots att vikten på ställningen är låg har den hög belastningsgräns.

Väderbeständigt material

Den höga kvaliteten har god förmåga att motstå mögel och fukt. Dock förlänger ni hållbarheten avsevärt om ni undviker nederbörd. Alla material av tyg behöver tas in för bästa hållbarhet, oavsett kvalitet.

Ni kan välja tyg där komforten är hög och följsam. Ni kan även välja ett åtstramat tyg där komforten är lika hög men mindre följsamt. Beroende på era önskemål passar de olika bra.

Besök oss

Kom till våra butiker i Västerås eller intill Uppsala mellan april – september och se de olika hänggungorna i verkligheten. Att känna på och sitta i hänggungan/hängmattan ni är intresserade av hjälper er att ta ett välinformerat beslut innan köp.