Med en solsäng får ni egen yta

Skillnaden på en vilsäng och exempelvis loungesoffa är att ni får en plats gjord för att ligga på. Därmed elimineras onda nackar och ryggar. Ni får även möjlighet att föra den mellan olika platser obehindrat. Andra trädgårdsmöbler är tillverkade för mer permanenta placeringar.

Få rekreation med en solbädd

Ni kan utan problem föra ryggstödet ända bak. Det ger er en rak yta att vila på. Till skillnad från solstolar där det alltid finns en lutning. Med önskan om en portabel plats där ni kan vila eller sola längre stunder är solsäng det ultimata valet.

Tar något mer plats än solstol

Då en vilsäng används för avslappnade stunder krävs det mer längd än övriga stolar. Det gör att denna sortens stol behöver lite mer plats än vanliga trädgårdsstolar. Dock är en fullt utdragen solstol inte mycket mindre än solsäng. Dessutom är solstolar ofta bredare vilket kan vara till besvär.

Belöningen ni får av solsängar är en plats för total avkoppling. Om ni önskar sitta kan ni enkelt föra upp ryggstödet. Med benen utanför stolen får ni en fullgod sittplats likaså. Placera ett avlastningsbord med hjul bredvid för att maximera upplevelsen.

Avnjut den friska luften tillsammans

Solsängar kan ge intryck av att vara en osocial utemöbel. Men faktum är att ni kan få en trevlig plats för umgänge med flera vilsängar. Med två eller fler solsängar har ni en avslappnad miljö för trevliga pratstunder.

Kom in och hitta er nästa favorit

Vi erbjuder vilsängar i konstrotting samt aluminium. Besök våra butiker och upplev hela utbudet. Har ni frågor står vi gärna till tjänst.

Ni finner oss i Västerås alternativt intill Uppsala mellan april – september.