Vi erbjuder ett flertal varianter

Oavsett era behov kan vi gå er tillmötes. Tack vare våra stora lokaler kan vi erbjuda utebord för olika tillfällen och egenskaper.

Stor yta, stort bord?

Ofta bestäms storlek efter den yta man önskar möblera. På små uteplatser är mindre bord att föredra. Främst då all plats inte ska tas upp av en möbel. Stora uteplatser kan behöva ett större bord. Trots ett större utebord kanske inte behövs för användnings skull. De uppfyller då ett behov av att ge ett bättre intryck av uteplatsen.

Alla material är av hög kvalitet

Hos oss är det viktigt att erbjuda trädgårdsbord av den högsta kvaliteten. Med det skrivet behöver ni inte välja ett visst material för att det ska ha längre hållbarhet.

Däremot har alla materiel för- och nackdelar

Trä/teak eller laminat är alla naturliga material. Trots det kräver de minimalt underhåll. De sticker inte ut bland omgivningarna i er trädgård. Nackdelarna är att de har högre vikt vilket gör att de inte är portabla likt andra trädgårdsbord.

Karm och rotting är båda förstklassiga material. De kräver inte mycket underhåll men har trots allt många små hål i exteriören där smuts kan samlas. En stor fördel med dessa material är dess enastående design. Komfort och design är av största vikt medan nackdelen är dess otymplighet.

Lättviktarna

Aluminium är mer väderbeständigt än träbord. Det är även lättare viktmässigt och därmed mer portabelt. Perfekt för uteplatser med flera bra placeringsmöjligheter. Trots låg vikt har de hög belastningsgräns.

Plast har likheter med aluminium men har inte lika hög belastningsgräns. Ett stilrent och portabelt material passande de allra flesta uteplatser.

Vi erbjuder rådgivning och provsittning hos oss i Västerås samt Uppsala mellan april – september.