Se vårt utbud här och provsitt i våra butiker

För att göra ett bra köp av trädgårdsstolar behöver flera aspekter tillgodoses. Utforska vårt varierande utbud med flertalet material. Kom sedan till oss för att avgöra vilken stol ni har behov av. Var inte nöjd förrän både tycke och behov blir uppfyllda.

Letar du efter trädgårdsstolar i Västerås, eller bor du kanske i Uppsala? Vår möbelbutik i Västerås är öppen året runt, och under april – september har du även möjlighet att se våra sommarmöbler i Uppsala.

Trädgårdsstolar av plast – låg vikt men även låg belastningsgräns

Plast är ett material där både elegans och standard har ökat markant. Trots prisnivån är lägre är plaststolar allsidiga, och fungerar väl oavsett underlag och tillfälle. Den låga vikten gör dem mer portabla, och många sorter kan även staplas vid behov.

Nackdelen med plast är dess belastningsgräns, den är lägre än övriga material. Kan blekas något vid ständig utsatthet för starkt solljus.

Trädgårdsstolar i aluminium – Låg vikt men ett konstlat material

Detta material har många goda egenskaper. Dock är det inte i allas smak. Trädgårdsstolar i aluminium sticker ut mer än andra materiel. Trots detta är talat flera saker för det. Ett väldigt lätt material med lång hållbarhet. Krav på minimalt underhåll är ytterligare exempel på dess fördelar.

Trädgårdsstolar i trä – Naturlig skönhet men en högre vikt

Trä av olika slag ger ett enastående intryck. Oavsett vilken typ av uteplats ni har passar en trästol väl in. Den höga vikten är den största nackdel detta material besitter. Detta är stolar tillverkade för att vara på en plats. Där komfort och hållbarhet är av största vikt.

Rottingstolar – Praktfull design men mer svårhanterlig

Detta material har ett yttre olikt övriga. Konstruktionen är exceptionell och hållbarheten likaså. Dess nackdel ligger i utformningen, och rottingstolar är ofta otympligare än övriga trädgårdsstolar. Har små hål i struktur vilket kan samla smuts, utöver det krävs minimalt underhåll.