Ett ekologiskt val

Med trämöbler som utemöbler får ni inte enbart god komfort och en stilfull design. Ni gör även ett hållbart val för miljön. Trämöbler är naturliga material med flera fördelar. De nackdelar ni eventuellt kan uppleva är dess vikt. Då det är ett naturligt material väger det mer än material likt aluminium och plast.

 

Fungerar i alla omgivningar

Alla typer av trädgårdar och uteplatser kan möbleras med utemöbler i trä. Vi erbjuder en mångfald av färg och form. För mindre ytor finns det exempelvis mindre modeller med ett mindre runt bord samt två eller fyra stolar.

För större sällskap och ytor finns det både runda och rektangulära bord med fler stolar. Även bland de stora träborden kan ni välja bland olika viktklasser.

Trämöbler finns i både raka och böljande former. Med formad design får ni en mer ergonomisk möbel.

Välj efter plats, behov och smak

Att välja en utemöbel i trä består av flera delar. Oavsett förutsättningar kan vårt stora utbud och kunskap ge er de utemöbler ni söker.

Den yta ni har till förfogande bestämmer vilken storlek på trämöblerna ni kan placera där. Sedan finns ett urval av vårt sortiment kvar. Bland dem behöver ni se vilken utformning och typ ni har behov av. Följ därefter er smak när det kommer till design och färgval.

Vi finns alltid på telefon och i våra butiker för rådgivning.

Välkommen till Västerås och Uppsala

Besök våra butiker för att se de trämöbler vi erbjuder. Testa dem och fråga oss gärna om ni funderar över något. Vår butik i Västerås har öppet året runt medan butiken intill Uppsala har öppet mellan april – september.