Sittsoffa för trädgården

Önskar ni göra en plats i trädgården mer gemytlig och komfortabel finns sittsoffor. Utesoffa eller sittsoffa är tillverkade för att stå emot väder och vind.

Med antingen formgutet aluminium eller stål får ni en soffa med lång hållbarhet. Trots materialen har de en ergonomisk utformning. De är bekväma med en enastående finish.

Rotting för uteplatsen

Rotting är ett populärt material då exteriören är attraktiv och bekvämligheten är väldigt hög. Dessa utemöbler passar väl på mer fasta ytor. Önskar ni skapa en uteplats likt ett vardagsrum är rotting ett exemplariskt val. Köp hela soffor alternativt köp delar för att skapa den utesoffa ni har behov av. Både möbeln och dynorna finns i olika färger.

När en bastant rottingsoffa inte passar

Smala ben och mer portabla utesoffor hittar ni också hos oss. Många tillfällen och platser kräver en annan typ av utesoffa. Rotting är en utemöbel för mer permanent placering. Både trä- och aluminiumsoffor har en lägre vikt. De har också en konstruktion där ni enkelt kan rengöra undertill.

Denna typen av utesoffor gör att ni kan sitta mer upprätt. Därav passar de till exempel för middagar runt ett utebord. Likväl passar utesoffor med enklare design till att vara den enda utemöbeln. Komforten är hög på alla typer av utesoffor. Frågan är vilken användning soffan ska ha samt vilken design ni prefererar.

Både klassiska och moderna utföranden

Det finns vackra utesoffor i de båda stilarna. Välj den utesoffa ni har behov av. Men välj även efter ert unika tycke. Vi erbjuder ett stort sortiment för att ni inte ska behöva välja mellan smak och behov.