Läs om våra varumärken och bli inspirerad av deras kollektioner. Vi arbetar för att erbjuda de absolut bästa möblerna för både inom- och utomhusbruk. Vi presenterar de olika leverantörerna för att ge er en uppfattning om vårt sortiment av högklassiga möbler.

Brafab

Detta företag har hela 90 år i branschen vilket ger dem gedigen kunskap och erfarenhet. Något man inte kan köpa sig till. Brafab är grundat i Össjö med inriktning på trämöbler av högsta kvalitet. Form och funktion är av prioritet i varje möbel. Likväl hållbarheten, alla möbler från Brafab är gjorda för att användas.

Läs mer

Kinnabädden

Ett svenskt företag med rötterna i Kinna. I 60 år detta numera danska företag tillverkat sängar av hög kvalitet. De levererar sängar till hela Skandinavien och även sjukhus för att nämna några. Välgjorda sängar där hållbarhet och komfort är viktiga grundstenar.

Läs mer

Bellus

Detta skandinaviska företag har varit verksamma sedan 1997. De har fokus på värme och bekvämlighet i varje produkt. De levererar soffor och sängar med hög kvalitet. Deras kollektioner är designade av Bror Bojie och Heikki Toropainen.

Läs mer

Fritab

Leverantören med specialitet på dynor och parasoll. Sedan år 1979 har Fritab tillverkat högklassiga dynor för alla typer av trädgårdsmöbler. De har även högkvalitativa parasoll i sitt sortiment. Detta familjeägda företag levererar dynor av alla slag.

Läs mer

Hillerstorp

Detta småländska företag har ett välsorterat produktutbud med utomhusmöbler. De utemöbler Hillerstorp tillverkar är hantverk med människan i fokus. Då de har varit verksamma sedan 1929 och växer ständigt i popularitet kan vi garantera att deras möbler är av högsta kvalitet.

Läs mer

Venture Design

Med basen i Växjö har detta relativt nya företag gjort sig ett namn i möbelbranschen. Från år 2014 har de levererat möbler med värdegrunden: Komfort, design, hållbarhet samt miljö. De är speciellt inriktade på det nordiska klimatet vilket är av stor vikt vid köp av möbler.

Läs mer