Bekväma soffor av olika slag

Bellus tillverkar soffor med om- och baktanke. Både när det gäller kvaliteten och bekvämligheten. De erbjuder bäddsoffor, hörnsoffor, tvåsitsiga och divan med flera. Den design ni ser genom i samtliga varor i sortimentet är dess mjuka former. Armstöden har generöst med stoppning. Rygg- och sätesstödet har en utformning där man kan sitta i timtal.

Sängar som ger en ultimat vila

Även sängar från Bellus har en tydlig komfort. De olika lagerna i samtliga madrasser är gjorda för att vila och sova på i många år. Eftersom dess utförande är väl utförd ges den ultimata rekreationen, vid varje vila. Det finns både enkel- samt dubbelsäng. En av de mest populära produkterna är de justerbara sängarna.

Fotpallar, accessoarer och huvudändar

Bellus tillverkar mer än soffor och sängar. För ett enhetligt rum kan ni även köpa en gavel till er säng. Med en gavel från Bellus får ni en stilren säng. Men framför allt ger ni er nacke och rygg ett ergonomiskt stöd. De erbjuder flertalet olika sorters gavlar med dekorativa detaljer.

Fotpall är en kompletterande inredningsdetalj. Den är till förmån för både ben och fötter. Då de kan placeras vid vilken möbel ni än önskar kan ni använda rummet på ett mer flexibelt samt ergonomiskt sätt. Fotpallar från Bellus har diverse form och färg, sammanhängande är dess mjuka och komfortabla finish.

Stolar, bord och fåtöljer

Bland de stolar och fåtöljer Bellus tillverkar får dess komfort först uppmärksamhet. Likt övriga produkter är de välstoppade. Med mjuka och släta material är produkterna något utöver det vanliga. De erbjuder även bord för ert vardagsrum. Borden passar väl in med dess mjuka former och smarta förvaringar.

En luxuös men samtidigt prisvärd leverantör av en stor mängd högkvalitativa varor.