Se Brafabs utemöbler

Högsta möbler är stolt återförsäljare av Brafabs utomhusmöbler. I våra butiker kan ni se och prova möblerna, samt få råd av våra erfarna medarbetare.

Oavsett om vi har möblerna inne för tillfället eller ej går det utmärkt att beställa dem via oss. Välj bara ut möblerna ur Brafabs katalog, och kontakta sedan oss via telefon eller e-post, så hjälper vi dig.

Klicka här för att bläddra bland Brafabs sortiment av utemöbler.

Brafab katalog utemöbler

Verksamma sedan år 1935

Brafab har gedigen kunskap med över 90 år i branschen. Vid starten av företaget tillverkades och såldes bland annat flätade korgar och stegar. Ända från starten präglas företaget av deras affärsidé att leverera möbler med komfort och stilfullhet.

Idag tillverkar de makalöst vackra trädgårdsmöbler. De vill att deras möbler ska användas mycket och ofta. Av den anledningen producerar de enbart möbler med följsamma och komfortabla former.

Brafab levererar allt för din trädgård samt balkong

Hos dem finner ni allt ni behöver för att möblera en trädgård, uteplats eller balkong. Även campingmöbler finns i deras sortiment. Även förvaring och skydd finns vilket gör dem till en komplett leverantör för era uteplatser. Tillsammans med neutral design kan ni avnjuta välgjorda möbler. Det kompletta utbudet ger kunder användarvänliga produkter perfekta för alla möjliga tillfällen.

Diverse materiel och färger

Oavsett vilken typ av yta ni önskar möblera erbjuder Brafab enastående, väl anpassande möbler. De tillverkar möbler i flertalet material. Plast, rotting, teak och stål för att nämna några. Vare sig ni har smak för naturliga eller starka toner finns det ett stort utbud för just er.

De vill tillföra det där lilla extra för er uteplats. En plats där ni kan bjuda in och ha underbara bjudningar. Men även där ni kan ha en avkopplad miljö med rekreation för själen. Med deras tankesätt får kunder möbler passande alla tänkbara tillfällen. Praktiska och hållbara, på ett naturligt sätt.

Prova och upplev ett urval av Brafab möbler hos oss. Om ni beslutar er för att införskaffa möbler från Brafab får ni möbler gjorda för att användas, år efter år. De är alla tillverkade med estetik och funktionalitet som grundpelare. 

Klicka här för att se Brafab-katalogen