Dynor för alla typer av utemöbler

Tycke och behov är otroligt unikt. Alla har olika förutsättningar och möbler. Detta har Fritab tänkt på när de skapat deras kollektioner. Ni kan bland annat komplettera era solstolar, hammockar och matgrupper. Ni kan välja bland många färger och former.

Trots deras breda utbud får kunder välja bland glada och varierande färger. Blommor och andra mönster finns det gott om. Utöver de enfärgade tygerna.

 

Höga krav på hållbarhet

Då Fritab är ett svenskt företag är de väl medvetna om hur den svenska sommaren kan vara. De har därför endast dynor av väderbeständiga material. Oavsett vilken dyna ni än önskar an ni vara säkra på att den klarar av en svensk sommar.

 

Dralon är det främsta materialet

De har valt att främst tillverka dynor i ett speciellt men oerhört bra material. Det heter dralon och innehåller teflon samt akryl. Det är två ämnen med välkända egenskaper. Exempelvis skyddskläder tillverkas i detta material.

Eftersom slitage, solljus och vatten vanligen är dynors värsta fiender krävs något speciellt för att behålla dels finish och dels komfort. Då det unika med dralon är att dynorna kan motstå dessa element. Det är ett material med vattenavvisande egenskaper tillsammans med en väldigt hög komfort.

 

Med över 40 års erfarenhet

Fritab har varit med i denna bransch sedan 1979. Under hela tiden har de varit ett familjeägt företag. Deras affärsidé är att tillverka högkvalitativa dynor för alla typer av trädgårdsmöbler. Oavsett vilken möbel och smak kan de erbjuda bekväma dynor med god passform och lång hållbarhet.

Få en uppfattning om deras sortiment genom att besöka våra butiker. Här får ni utforska och känna på dynornas goda standard.