Få allt du behöver till din uteplats från ett och samma varumärke

De erbjuder allt ni kan behöva för uteplatser. Ni kan möblera balkonger och stora trädgårdar med enbart Hillerstorp. I deras sortiment finner ni allt från parasoll och dynlådor till matgrupper samt loungemöbler. Dynor och skydd till möblerna hittar ni också tillverkade av Hillerstorp. Ni får stilrena produkter med fokus på design.

 

Kollektioner för alla uteplatser och tycken

Uppskattar ni miljömedvetna möbler är deras kollektioner kallade Stoltö, Shabby Chic och Gotland. De båda har trästomme från svenska skogar. Trots miljön i åtanken är möblerna slående vackra.

Söker ni rejäla möbler i aluminium finns bland andra kollektionen Nydala. De har även Åminne där liknande inslag präglar serien. Ni får bra möbler gjorda för att användas.

Bara Vara är en kollektion med designade, något speciella möbler. Perfekta för de unika och egna uteplatserna. Även Muranga har ett säreget men stilfullt uttryck. Många önskar en behaglig uteplats med unika möbler, något dessa kollektioner erbjuder.

Det finns en stor andel kollektioner utöver ovan nämnda. Utforska deras lätthanterliga hemsida för att bli inspirerad. Besök sedan oss i Västerås samt intill Uppsala för att provsitta och köpa dem.

 

En svensk leverantör av designade utemöbler

Få den miljösmarta men även den designälskande delen uppfylld genom Hillerstorp. Detta småländska företag har högkvalitativa produkter i mängder. De erbjuder en stor variation med enastående produkter där deras långa erfarenhet och kunskap gör stor nytta.

Vi arbetar för att erbjuda de bästa produkterna i branschen. Inom- och utomhusmöbler ska vara av den högsta standarden. Hillerstorp är av den anledningen ett självfallet val av leverantör. De erbjuder ett utbud med erfarenhet, design, funktion och högkvalitativa produkter.