Familjeägt företag i 50 år

Då företaget startades hade de en grundidé om att skapa sängar från grunden. Där kvalitet och hög komfort är grunden i varje säng, utan att kosta en förmögenhet. De växte stadigt och blev erkända i hela Skandinavien för deras högkvalitativa sängar.

Efter 50 år såldes Kinnabädden till det danska företaget European House of Beds. Trots ägarbytet har Kinnabädden kvar dess namn och grundidé. Då de har ett etablerat rykte i branschen är det ett strategiskt smart val av de nya ägarna.

Enbart godkända sängar

Samtliga sängar från Kinnabädden är godkända enligt Öko-tex standard 100. Detta är ett opartiskt företag med inriktning på tester samt certifieringar av textilier. De godkända textilierna är fria från kemikalier med ohälsosamma effekter. Detta globala företag har hårda krav vilket ger kunder en garanti när de köper en säng.

Ett brett sortiment

Kinnabädden erbjuder ett flertal sängtyper och gavlar. Ställbara sängar samt kontinentalsängar är bland de mest sålda sängarna. Mycket tack vare den otroliga komforten kunderna får, till ett bra pris.

Men bland sortimentet finns även vanliga madrasser utan motor för justering. Oavsett vilken typ av säng ni önskar kan den köpas med rätt typ av madrass för just er. Det är en viktig del i köpet av säng eftersom alla behöver olika fasthet i madrassen. Genomgående i hela utbudet är dess kvalitet och hantverk.

Kinnabädden erbjuder sängar samt gavlar av den absolut högsta kvaliteten. Deras motto är som följer. “Vi ger alla kunder ett löfte, ett löfte om ett långt förhållande mellan dig och din säng”. Då de har varit verksamma i 60 år har de visat att deras löfte till kunderna verkligen håller.