Ett företag med inriktning mot de nordiska länderna

De arbetar för en värdegrund där miljö, hållbarhet, komfort samt design är i fokus. Med de viktiga grundstenarna får kunder medvetna möbler där både bekvämlighet och miljösmarta val kan göras med enkelhet.

Då de tillverkar alla produkter i Sverige får de ner transportsträckorna. Dessutom har hela produktionskedjan har miljön i åtanke. Med dessa medvetna val kan de på ett genuint sätt säga att de är ett smart miljöval.

Komplett sortiment

Venture Design har ett varierat och brett sortiment. Deras kollektioner innehåller hela soff- och matgrupper. Önskar ni köpa endast en fåtölj eller stol är även det möjligt. Sedan tillverkar de även soffor och soffbord för både utom- och inomhusbruk. Mattor är en ny del av deras sortiment, ett välkommet tillskott.

Material de arbetar med är rotting, teak, aluminium samt stål. De använder främst färger likt vit, natur, svart och grå. Deras färgval matchar väl och möblemangen har en naturlig skönhet.

En möbeltillverkare med egen stil

Det är designmöbler med unika inslag. De har möbler med baktanke och stilfulla detaljer. Uppskattar ni att äga speciella möbler utan att komforten får lida, då är Venture Design ett bra val. Det är viktigt att hitta sin unika stil och det har de lyckats väl med. Utan att miljö eller pris blir lidande.

Detta är ett komplett varumärke med miljö och komfort i första rummet. De har ett genuint arbetssätt, något ni kan se i varje produkt. Utforska deras breda och enastående sortiment för att få härlig inspiration.

Här hittar du Venture Designs utemöbelkatalog för 2019